haberkartali.net

Cenk Tosun, Fenerbahçe’yi geri çevirmiş

18 Şubat 2021 - 9:17
Rekor transfer bedeliyle gittiği Beşiktaş'a geri dönen Cenk Tosun transferinde gerçekler ortaya çıktı. İşte CSKA Moskova ve Celta Vigo'nun da istediği Cenk Tosun'la ilgili Fenerbahçe ve Emre Belözoğlu detayları da ortaya çıktı.

Kariyerinin zirvesine Beşiktaş ile ulaşan Cenk Tosun, Everton’a transfer olurken kulübüne de 22.5 milyon Euro net bonservis bedeli ve bonuslar kazandırmıştı. Avrupa Şampiyonası öncesi İngiltere’den ayrılarak yeniden çıkış yakalama isteği olan 29 yaşındaki golcü ile CSKA Moskova ve Celta Vigo yakından ilgilendi.

Ancak Cenk gelen teklifleri Beşiktaş için bekletti. Yıldız futbolcuya ocak ayında Fenerbahçe’nin de teklif yaptığı ortaya çıktı. Geçen yılın devre arasında sarı-lacivertli kulübün eski sportif direktörü Damien Comolli’nin İngiltere’ye gidip bizzat görüştüğü ancak olumsuz yanıt aldığı Cenk Tosun’la bu kez de yeni sportif direktör Emre Belözoğlu temasa geçti.

Tecrübeli oyuncu, Türkiye’ye sadece Beşiktaş için dönmek istediğini belirtip Fenerbahçe’yi de geri çevirdi. Tosun Paşa, siyah-beyazlı forma uğruna maaşından da indirim yapmayı göze alarak sözleşmeyi imzaladı ve bu transferde mutlu sona ulaşıldı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.