haberkartali.net

Cüneyt Çakır’ın Beşiktaş karnesi

18 Aralık 2019 - 14:32
Süper Lig'in on altıncı haftasında Fenerbahçe - Beşiktaş karşılaşmasını yönetecek olan Cüneyt Çakır 'ın istatistikleri dikkat çekiyor.

Türkiye Futbol Federasyonu‘nun FIFA kokartlı hakemi Cüneyt Çakır, 49. kez bir Beşiktaş maçı yönetmeye hazırlanıyor.

43 yaşındaki tecrübeli hakemin daha önce yönettiği 48 Beşiktaş maçında siyah beyazlılar 24 galibiyet alırken, 11 karşılaşmadan beraberlik ve 13 mağlubiyet aldı.

Bu sezon ikinci kez

Fenerbahçe – Beşiktaş maçını yönetecek olan Çakır, bu sezon ikinci kez Beşiktaş maçı yönetecek.

Çakır, daha önce Süper Lig’in onuncu haftasında oynanan Antalyaspor – Beşiktaş maçında da düdük çalmış, siyah beyazlılar karşılaşmayı Domagoj Vida ve Abdoulay Diaby‘nin golleriyle 1-2 kazanmıştı.

Çakır’ın kariyerinde Beşiktaş – Fenerbahçe rekabeti

Fenerbahçe – Beşiktaş maçını yönetecek olan Çakır, kariyerinde ezeli rekabetteki 6. maçını yönetecek.

Cüneyt Çakır, en son Vodafone Park’ta oynanan ve Beşiktaş’ın Vida ve Quaresma (2)’nın golleriyle 3-1 kazandığı maçı yönetmişti.

Tecrübeli hakemin yönetiminde oynanan 5 Beşiktaş – Fenerbahçe derbisinde siyah beyazlılar sadece 1 galibiyet alırken 2 karşılaşmayı Fenerbahçe kazandı ve 2 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Oynanan 5 karşılaşmada Beşiktaş’a 18 sarı kart 1 kırmızı kart gösterilirken, Fenerbahçe’ye ise 16 sarı kart 1 kırmızı kart gösterildi.

Kart sayıları dikkat çekiyor

Cüneyt Çakır’ın yönettiği Beşiktaş karşılaşmalarında sarı kartlar dikkat çekiyor.

Çakır’ın düdük çaldığı Beşiktaş maçlarında 113’ü siyah beyazlılara, 125’i ise rakiplere olmak üzere toplam 238 kez sarı kartına başvurdu.

Şu ana kadar Beşiktaşlı futbolculara 7 kez kırmızı kart gösteren Çakır, siyah beyazlıların rakiplerine ise 6 kez kırmızı kart gösterdi gösterdi.

22 Aralık Pazar günü Ülker Stadyumu’nda oynanacak mücadele, saat 19.00’da başlayacak.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.