haberkartali.net

Dalgakıran: “Hazırsa 86-87 sezonunun kupasını alalım”

17 Mart 2020 - 12:13
Derbide sarı-kırmızılı yönetimle karşılaşan Adnan Dalgakıran, “Eğer hazırsa 86-87 sezonunun şampiyonluk kupasını alalım” dedi.

Teknik Direktör Mesut Bakkal’ın kitabında yazdığı 1986-87 sezonundaki doping ve teşvik primleriyle ilgili sözlerinin yankıları sürüyor. Beşiktaş, resmi açıklama yaparak Galatasaray’ın şampiyonluğuyla sonuçlanan o sezondaki kupanın kendilerine verilmesi gerektiğini TFF’den talep etmişti. Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde seyircisiz oynanan derbide bu konu Beşiktaşlı yönetici Adnan Dalgakıran tarafından bir kez daha gündeme getirildi.

Kısa süreli sessizlik

Adnan Dalgakıran, Protokol Tribünü’nde kendilerini karşılayan Galatasaray yönetimine selam verirken “Eğer hazırsa müzenizdeki 1986-1987 yılındaki şampiyonluk kupasını alalım” şeklinde esprili bir gönderme yaptı. Dalgakıran’ın bu sözleri ortamda kısa süreliğine sessizlik yaratırken soğuk rüzgârlar esti. Ardından her iki takımın yöneticileri karşılaşmayı izlemek için tribüne doğru hareket etti. Koronavirüs nedeniyle yöneticiler önlem amacıyla tokalaşmaktan kaçındı.

Haber Kaynağı: Sözcü Skor

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.