haberkartali.net

Dele Alli transferinin maliyeti belli oldu

25 Ağustos 2022 - 21:07
Beşiktaş, Dele Alli'nin geçici transferi konusunda kendisi ve kulübü Everton FC ile anlaşmaya varıldığını açıkladı.

Beşiktaş, İngiliz ekibi Everton’dan kiralık olarak anlaşmaya vardığı Dele Alli‘nin transferin, resmen açıkladı.

Siyah beyazlılar KAP’a yaptığı bildirimde şu ifadeleri kullandı:

“Profesyonel futbolcu Bamidele Jermaine Alli’nin geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile 25.08.2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 2022-2023 sezonunun sonuna kadar anlaşmaya varılmıştır. Everton FC Kulübü’ne kiralama bedeli ödenmeyecektir. Sezon sonuna kadar kullanılmak koşulu ile oyuncunun satın alma opsiyonu Şirket’imizde bulunmaktadır. Oyuncuya 2022-2023 sezonu için net 2.200.000 Avro garanti ücrete ek olarak aldığı süre ve müsabaka türüne göre maç başına azami net 10.000 Avro maç başı ücreti ödenecektir.”

BEŞİKTAŞ’TA ADA RÜZGARI

Beşiktaş’ın transfer döneminde rotası dünyanın 1 numaralı ligi İngiltere Premier Lig oldu. Önce Wolverhampton’lı stoper Romain Saiss’i alan Beşiktaş, ardından Everton’dan eski golcüsü Cenk Tosun’u kadrosuna kattı.

Forvet sorununu Burnley’nin yıldızı Wout Weghorst’la çözen siyah-beyazlılar, West Ham’ın sol beki Arthur Masuaku’yu transfer etti. Benfica’dan alınan Gedson Fernandes de bir dönem Tottenham forması giymişti. Beşiktaş’ın zaten kadrosunda yer alan Rachid Ghezzal’ın yolu Leicester’dan N’Koudou’nun ise Tottenham ve Burnley’den geçmişti.

Beşiktaş, Dele Alli’yle Premier Lig havasını solmuş 8. transferini yaptı.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.