haberkartali.net

Derbiye özel prim dopingi

20 Aralık 2019 - 9:43
Süper Lig’deki 6 maçlık galibiyet serisi Yeni Malatyaspor mağlubiyetiyle bozulan Beşiktaş, Fenerbahçe deplasmanından zaferle ayrılmaya odaklandı.

Kartal’da Fenerbahçe derbisi öncesi tüm hesaplar üç puan için yapılıyor. Süper Lig’deki 6 maçlık galibiyet serisi Yeni Malatyaspor mağlubiyetiyle bozulan siyah-beyazlılar, Fenerbahçe deplasmanından zaferle ayrılmaya odaklandı. Ahmet Nur Çebi başkanlığındaki yönetimin, derbiyi kazanmaları halinde Yeni Malatyaspor mağlubiyetini telafi ederek, zirve yarışındaki iddiasını daha da artıracak olan futbolculara özel prim vermeyi planladığı belirlendi.

Göreve gelir gelmez prim sistemini geri getiren Başkan Çebi ve arkadaşlarının, Galatasaray derbisinde olduğu gibi bu maça da özel prim vermesi bekleniyor. Fenerbahçe maçından önce takımla bir araya gelmesi beklenen Ahmet Nur Çebi’nin, derbiye dönük bir motivasyon konuşması yapacağı bildirildi. Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın da tüm planlarını galibiyet üzerinde kurduğu belirtildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.