haberkartali.net

Diaby kredilerini tüketiyor

15 Haziran 2020 - 9:59
Beşiktaş'ta, Antalyaspor mağlubiyetinin ardından eleştiri oklarını üzerine çeken Abdoulay Diaby ile yollar ayrılacak.

Süper Lig’de önceki akşam Antalyaspor’a Vodafone Park’ta 2-1’lik skorla kaybeden Siyah-Beyazlılar’da teknik direktör Sergen Yalçın, maç sonunda çılgına dönmüştü. Basın mensuplarına yaptığı açıklamada, “İlk yarıda takımı anlamak mümkün değil. Hangi kafada sahaya çıktılar, hangi mentaliteyle oynuyorlar, inanılır gibi değil. Bazı şeyleri değiştireceğiz. İstediğimizi yapmayanlar gidecek. Bazı oyuncular beklentilerimizi karşılayamadı. Gelecek senenin planlarını yapacağız” diyerek tepkisini göstermişti.

Diaby ve Boateng gidici

Sergen hocanın Antalyaspor karşısında ilk 11’de görev verdiği isimlerden; Vida, Ruiz, Boyd, Diaby, Boateng ve oyuna sonradan dahil olan; Caner Erkin’ in formunu yetersiz bulduğu bildirildi. Basın toplantısında, “İstediğimizi yapmayanlar gidecek” mesajını gönderen Yalçın’ın; kiralık sözleşmesi bitecek; Diaby ve Boateng’i şimdiden gözden çıkardığı ifade edildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.