haberkartali.net

Diaby ve Boyd için yeni teknik direktörün kararı beklenecek

27 Ocak 2020 - 15:11
Göztepe maçında oynadıkları futbolla bir kez daha hayal kırıklığı yaratan Boyd ve Diaby için yeni teknik direktörün kararı beklenecek.

Süper Lig’de oynadığı son 5 maçta sadece 1 kez galip gelen, Ziraat Türkiye Kupası’nda ise Erzurumspor’a elenen Beşiktaş’ta sezon başında yapılan transferler tam bir hayal kırıklığı yarattı.

“Beşiktaş’ın topçusu değiller”

Dün Göztepe karşısında Tyler Boyd ve Diaby’den iyi bir performans bekleyen siyah-beyazlı taraftarlar iki futbolcunun yine beklenen performansı sergileyememesi sonucunda hayal kırıklığına uğradı.

Teknik heyetin 2-1’lik mağlubiyetin ardından bu oyuncular hakkında ‘Kesinlikle Beşiktaş’ın topçusu değiller’ tespitinde bulunduğu öğrenildi.

Ligde oynadığı 16 maçta sadece 2 gol atan ve henüz asit yapamayan Diaby’nin hem kanatta hem de 10 numaralı mevkide üstüne düşen görevi yapamadığı görülürken, Tyler Boyd’un ise Beşiktaş kalitesinde bir oyuncunun olmaması dikkatlerden kaçmadı.

Süper Lig’de çıktığı 8 maçta gol ya asist üretemeyen Tyler Boyd’a bazı kulüplerin teklif götürdüğü kaydedilirken, Beşiktaş yönetiminin yeni teknik direktörün göreve gelmesiyle birlikte teknik adamın raporuna göre hareket edeceği bildirildi.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.