haberkartali.net

Dorukhan Real Betis’in radarında

14 Şubat 2021 - 11:48
Beşiktaş'ın 24 yaşındaki orta sahası Dorukhan için Real Betis devrede. İspanyol kulüp, sezon sonu serbest kalacak futbolcunun bonservisini almak istiyor.

Beşiktaş’la sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Dorukhan Toközün menajeri İtalya ve İspanya’dan kulüplerle görüşme halinde. La Liga ekibi Real Betis, 24 yaşındaki orta sahaya abayı yakmış durumda. Ekonomik sıkıntılar yaşayan İspanyol kulübü, yazın William Carvalho’yu satarak bonservis geliri elde etmek ve bu oyuncunun yerini Dorukhan ile doldurmak istiyor. İspanyol basını, Real Betis Sportif Direktörü Antonio Cordon’un, Dorukhan’ın tüm maçlarını izlediğini yazdı.

Nkoudou omlet oldu
Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına bir günlük aranın ardından dün başlayan Beşiktaş’ta eğlenceli anlar yaşandı. 26 yaşına giren Fransız oyuncu Kevin Nkoudou birden arkadaşlarının saldırısına uğradı. Yumurta yağmuruna tutulan ve ardından una bulanan Nkoudou adeta omlet haline gelmesine rağmen, büyük mutluluk yaşadı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.