haberkartali.net

Dorukhan Toköz’den transfer konusunda açıklama geldi

07 Haziran 2021 - 18:25
EURO 2020'ye çok iyi hazırlandıklarını belirten Dorukhan Toköz, geleceğiyle ilgili de dikkat çeken ifadeler kullandı.

Sezonu Beşiktaş‘la çifte kupa ile tamamlayan ve A Milli Takım’ın EURO 2020 kadrosunda bulunan Dorukhan Toköz, beIN SPORTS’a özel açıklamalar yaptı.

Turnuvaya çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Dorukhan Toköz, “Çok iyi çalışıyoruz, çok iyi hazırlanıyoruz. Her şey yolunda. Kamp yaptığımız yer de gayet iyi. Antrenman dışında kalan zamanlarda da birlikte vakit geçiriyoruz” dedi.

Beşiktaş’ta da birlikte çalıştığı Şenol Güneş’in kariyerinde önemli bir yere sahip olduğunu belirten milli futbolcu, “Şenol hoca benim kariyerim için çok özel. Beşiktaş’a ilk geldiğimde fazla oynayamıyordum ama buna rağmen benimle sürekli konuşup yapmam gerekenleri söylüyordu. Sonrasında oynamaya başladım. Beni milli takıma da çağırdı. Benim nasıl katkı vereceğimi gayet iyi biliyordu” şeklinde konuştu.

Yeni sezonda oynayacağı takımın henüz belli olmadığını ifade eden Dorukhan Toköz, “Benim Beşiktaş’a geldiğimde bazı hedeflerim vardı. Birincisi Beşiktaş’la şampiyonluklar, kupalar kazanmak. Onu da başardık çok şükür. Diğer hedefim de Beşiktaş’ı Avrupa’da temsil etmekti. Şu an netleşen bir şey yok. EURO 2020 sonrası belli olacak. Kim bilir, belki sonra tekrar Beşiktaş’a dönerim” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.