haberkartali.net

Dünyanın gözü derbideydi

16 Mart 2020 - 10:25
Koronavirüs nedeniyle pek çok ülkede maçlar ertelenirken, dünyanın dört bir yanından futbolsever Galatasaray - Beşiktaş derbisini seyretti.

Avrupa’daki major liglerin koronavirüs tehditi dolayısıyla ertelendiği haftada oynanan Galatasaray- Beşiktaş derbisi, 166 ülkede yayınlandı.

İngilizce dışında birçok ülkenin kendi dilinde yayın yapıldı. Güney ve Kuzey Amerika ile Asya ve Afrika’da derbi şifresiz olarak ekranlara geldi.

Türk Telekom Stadı’nda taraftarların olması gereken tribünler alınan önlemler gereği boştu. Basın tribününe ise 185 gazeteci ve 32 kameramanın akreditasyon yaptırdığı bildirildi.

Saha kenarında foto muhabiri olarak ise 45 basın mensubunun isim bildirdiği aktarıldı.

Ancak bazı basın mensuplarının akreditasyonunu iptal ettiği öğrenildi.

Pankartlar konuştu

Koronavirüs tehlikesi sebebiyle seyircisiz oynanan derbide taraftarını unutmayan Beşiktaş, ısınmak için sahaya çıktığında “Ruhunuz Yeter” pankartı taşıdı.

Taraftarından yoksun Galatasaray ise tribünleri “Geri dönmeyi düşünmediler”, “Bir destandır Çanakkale” gibi 18 Mart Çanakale Zaferi ile ilgili pankartlarla süsledi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.