haberkartali.net

Edwin Gyasi Beşiktaş’ta iddiası!

25 Haziran 2020 - 12:27
Gana basınından son dakika geçilen bilgiye göre; Beşiktaş 28 yaşındaki kanat oyuncusu Edwin Gyasi ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Yeni sezon için kanat bölgesine transfer yapması beklenen Beşiktaş’ta Edwin Gyasi ismi ortaya çıktı.

Gana basınından FootballGhana.com’un son dakika geçtiği bilgiye göre; Beşiktaş, 28 yaşındaki Ganalı kanat oyuncusu Edwin Gyasi ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Haberde; Beşiktaş’ın sezon sonunda CSKA Sofya ile sözleşmesi sona erecek Gyasi ile geçtiğimiz günlerde 3 yıllık anlaşmaya vardığı, Ganalı oyuncuyla 1 Temmuz’da sözleşme imzalanacağı belirtildi.

FootballGhana.com, Gyasi’nin konuyla ilgili kendilerine “Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Şimdilik transferimle ilgili bir şey söylemeyeceğim. Ne olacağını göreceğiz.” açıklaması yaptığını belirtti.

Geçen hafta Türk basınına konuşmuştu

Edwin Gyasi, geçtiğimiz haftalarda Radyospor’a açıklamalarda bulunarak, “Türkiye gerçekten iyi bir lig. Türkiye’de futbol oynamak benim için bir seçenek. Türkiye’de oynayan arkadaşlarım var ve onlardan çok şey duyuyorum. Türk taraftarların harika olduğunu duydum. Kayserisporlu Bernard Mensah ve Malatyasporlu Afriyie Acquah ile konuşuyorum. Menajerimin Türkiye’de oynayan oyuncuları var. Ben şu anda CKSA Sofia’da oynamak zorunda olduğum maçlara konsantre oluyorum. Sezon sonunda boşa çıkacağım. Türkiye’ye bu sene gelebilirim.” ifadelerini kullanmıştı.

52 maçta 6 gol, 10 asist

Az Alkmaar altyapısından çıkan Gyasi, kariyerinde De Graafschap, Heracles, Roda, Aalesund formaları giydi. Son olarak 2018 yılında CSKA Sofya’ya transfer olan Ganalı kanat oyuncusu, CSKA Sofya formasıyla 52 maçta 6 gol, 10 asist yaptı. Gyasi, Gana Milli Takım formasıyla da 5 maçta forma giydi ve 1 gol attı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.