haberkartali.net

Elneny Beşiktaş’ta kalıyor

06 Mayıs 2020 - 12:32
Beşiktaş Arsenal’in kiralık verdiği oyuncuları istememesi nedeniyle Mohamed Elneny’in transferinde bir adım önde.

Beşiktaş için sevindirici bir gelişme yaşandı. Teknik Direktör Sergen Yalçın‘ın yeni sezonda da takımda mutlak görmek istediği isimlerden biri olan Mohamed Elneny için İngiltere’den gelen haber Siyah-Beyazlı yönetimin elini güçlendirdi.

Sezon başında İngiliz ekibi Arsenal’den kiralanan Mısırlı futbolcu, Ada temsilcisinde gözden çıkarıldı. Coronavirüs salgını nedeniyle, teknik direktör Mikel Arteta‘nın özel bir talebi olmazsa, şu anda kiralık olarak gönderilen oyuncuların gelecek sezonda da kadroda tutulmayacağı belirtildi. Bu gelişmeden sonra Beşiktaş Yönetimi’nin Elneny için Arsenal’la yeni bir görüşme yaparak bir sezon daha kiralama teklifi sunacağı gelen bilgiler arasında.

Sergen Yalçın, ondan çok memnun

Beşiktaş’a Arsenal’dan kiralanan Elneny 28 resmi maçta hiç gol atamazken 2 asist yaptı. Sergen Yalçın’ın oyunu çift yönlü oynadığı için Mısırlı yıldızın kalmasını istediği öğrenildi.

Elneny’i Sergen Yalçın’ın çok beğendiği ve takımın vazgeçilmez ismi olarak gördüğü öğrenildi.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.