haberkartali.net

Elneny için Arsenal ile görüşüldü

28 Temmuz 2020 - 9:46
Mısırlı oyuncu Mohamed Elneny'i bir sezon daha kadroda tutmak isteyen Beşiktaş yönetimi, Arsenal’in kapısını çaldı.

Siyah-beyazlılar yıllık 2.5 milyon avro kazanan Mohamed Elneny aracılığıyla İngiliz ekibinden bu paranın yarısını karşılamasını talep etti. Arsenal’in deneyimli oyuncuyu satmak istediği ancak cazip bir teklif gelmemesi halinde kiralama seçeneğine sıcak bakabileceği belirlendi. Beşiktaş Yönetimi, yeni sezon planlaması çerçevesinde Loris Karius, Pedro Rebocho, Kevin Prince Boateng ve Burak Yılmaz gibi birçok oyuncuyla şimdiden yollarını ayırırken, şartların oluşması halinde Mohamed Elneny ile bir sene daha devam etmek istiyor.

Yıllık 2.5 milyon avro kazanan 28 yaşındaki Mısırlı futbolcunun maaşını normal şartlarda ödemesi mümkün olmayan siyah-beyazlılar, Elneny’ye kalmak istemesi halinde ücretinin yarısını ödemeyi bir kez daha teklif etti. Beşiktaşlı yöneticiler, Mohamed Elneny’nin yıllık ücretinin yarısını ise bonservisini elinde bulunduran Arsenal’in karşılamasını istiyor. Bu teklifin, İstanbul’daki hayatından memnun olan tecrübeli futbolcu aracılığıyla İngiliz kulübüne iletildiği ve gelecek haberin beklendiği ifade edildi. Arsenal ile 2022’ye kadar sözleşmesi bulunan Elneny’nin öncelikle diğer tekliflere bakacağı, cazip bir öneri gelmemesi halinde bu konuda Arsenal ile görüşebileceği iddia edildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.