haberkartali.net

Elneny: “Kaleciyi geçmek isterken ayağım kaydı”

19 Ekim 2019 - 22:53
Mohamed Elneny, maç sonrasında yayıncı kuruluşa verdiği röportajda her geçen gün performansının arttığını söyledi.

Süper Lig’in sekizinci haftasında deplasmanda Ankaragücü ile 0-0 berabere kalan Beşiktaş‘ın deneyimli futbolcusu Mohamed Elneny, karşılaşmayı beIN Sports’a verdiği röportajda değerlendirdi.

Sivasspor kalecisi Korcan Çelikay ile girdiği ikili mücadeleyi yorumlayan Mısırlı futbolcu, “Korcan’ın pozisyonunda sadece topa müdahale ederek onu geçmek istedim ama ayağım kaydı ve talihsiz bir durum yaşandı. Elbette bilerek yapmadım, sonrasında ondan da özür diledim.” diye konuştu.

Kendi performansına da değinen Elneny, “Bugün kendi adıma her zaman ileriye doğru oynayarak fırsat yaratmaya çalıştım. Her geçen gün kendimi daha fazla geliştiriyorum. Bugün, takım arkadaşlarım da ellerinden gelen her şeyi yaptılar. Hiç pozisyon vermeden birçok pozisyona girdik. Sadece gol atamadık. Önümüzdeki maçlarda bu eksiğimizi kapatabileceğimi düşünüyorum.” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.