haberkartali.net

Elneny krizi çözüldü

04 Temmuz 2020 - 12:31
Beşiktaş yönetimi, ödemelerini alamadığı için kulübü maça çıkmamakla tehdit Mohamed Elneny ile pürüzleri giderdi.

Süper Lig yeniden başlamadan önce oynanmayan dönem de dahil olmak üzere 600 bin avro alacağını isteyen, aksi halde maçlara çıkmayacağını belirten Mohamed Elneny‘ye tüm ödemeleri yapılarak sorun giderilmişti.

Arsenal’den kiralanan Mısırlı yıldız, görüştüğü İngiliz ekibindeki arkadaşlarının temmuz ayı için ödeme aldıklarını öğrenince yine Beşiktaş yönetiminin kapısını çaldı. 28 yaşındaki futbolcu, temmuz ayı ödemesini talep ederek bir kez daha Siyah-Beyazlıları maça çıkmamakla tehdit etti. Ayrıca takımdan ayrılabileceğini de iletti.

Başkandan net tavır

Ancak Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibi oyuncuya, “Yapılan sözleşmeler lig sonuna kadar geçerli. 34 haftayı bitirmeden bir yere gidemezsin. Önümüzde 5 hafta daha var” yanıtını verdi.

Antrenmanlara çıkmamayı da düşünen Elneny, yönetimin resti sonrası geri adım atmak zorunda kaldı. Daha sonra taraflar bir kez daha görüştü ve anlaşma sağlandı. Elneny para istemekten vazgeçti. Ayrıca Siyah-Beyazlılar, Mısırlı futbolcuyu gelecek sezon da kiralamak için düğmeye bastı.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.