haberkartali.net

Emir Umit, İstanbul’a geldi

25 Aralık 2019 - 9:55
Beşiktaş’ın ara transferde kadrosuna katmak istediği Kosovalı stoper Emir Umit, İstanbul’a geldi. Genç futbolcu ile sözleşme imzalanması bekleniyor.

Beşiktaş’ın ilk transferi gerçekleşmek üzere… Siyah beyazlıların devre arasında kadrosuna katmak istediği Emir Umit, İstanbul’a geldi.

19 yaşındaki stoper, Llapi Kulübü’nün Beşiktaş’tan yüksek bir bonservis bedeli talep etmesi nedeniyle alacaklarına karşılık olarak Kosova ekibiyle olan sözleşmesini feshederek boşa çıkmıştı. İstanbul’a gelen Kosovalı futbolcunun, siyah beyazlı yöneticilerle gerçekleştireceği görüşmenin ardından pürüz çıkmaması halinde önümüz deki günlerde imzayı atması bekleniyor.

Sezon başında Belçika’nın Namur ekibinden Llapi’ye transfer olan Emir Umit, 1.87 boyunda ve iki ayağını kullanabilir. Mevkisi stoper olmasına karşın, ön libero olarak da görev alabiliyor.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.