haberkartali.net

Emre Demir ve Mensah için pazarlık yapıldı

08 Temmuz 2020 - 9:55
Beşiktaş, Emre Demir ve Mensah için Kayserispor'un kapısını çalarken ilk görüşmelerde iki takım arasında anlaşma sağlanamadı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kayserispor’un başarılı futbolcuları Emre Demir ve Bernard Mensah için sarı kırmızılı ekiple temaslarını sıklaştırdı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Kayserispor’un başarılı futbolcuları Emre Demir ve Bernard Mensah için sarı kırmızılı ekiple temaslarını sıklaştırdı. Siyah beyazlılarda yönetici Erdal Torunoğulları daha önce Kayseri’ye giderek iki futbolcu için görüşmelerde bulunurken önceki gün oynanan Kayseri-Beşiktaş maçı öncesi de yöneticiler yeniden bir araya gelerek pazarlık yaptı.

Mensah 1.1 milyon avro istedi

Kayserispor’un 16 yaşındaki genç yetenek Emre Demir için 1.5 milyon avro bonservis bedeli ve sonraki satışından yüzde 50 pay istediği öğrenildi.

Bernard Mensah ise siyah beyazlı kulüpten yıllık 1.1 milyon avro maaş talep etti. Beşiktaşlı yöneticilerin talepleri çok yüksek bulduğu ancak pazarlığı sürdüreceği belirtildi.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.