haberkartali.net

Ersin Destanoğlu’na gelen teklifin detayları belli oldu

28 Haziran 2022 - 13:06
Ligue 1 temsilcisi Nice, uzun zamandır Beşiktaş'ın genç file bekçisi Ersin Destanoğlu'nu transfer etmek istiyor.

Ersin Destanoğlu için Nice’ten gelen teklifleri reddeden Beşiktaş , sonunda Fransız ekibini istediği rakama çıkarmayı başardı. Nice birinci kalecisi Walter Benitez’i PSV’ye gönderdikten sonra,, genç file-bekçisinin transferinde vites artırdı.

Yeniden devreye girdiler

Fransız basınından aktarılan habere göre; Nice, Walter Benitez’in takımdan ayrıldıktan sonra Ersin Destanoğlu için bir kez daha Beşiktaş’ın kapısını çaldı. Siyah-beyazlılar ile birçok defa görüşen Fransız ekibi son yaptığı teklifin üzerine çıktı.

Beşiktaş, Ligue 1 ekibi ile 7 milyon euro bonservis bedelinde anlaştı. İki kulüp Ersin Destanoğlu için bonuslarda da anlaşırsa transfer tamamlanmış olacak.

Siyah-beyazlı kulüp bu transferi 7 milyon euro bonservis bedeli ve bonuslarla tamamlamayı başarırsa, altyapısından çıkan genç kalecinin satışından büyük bir gelir elde etmiş olacak.

Haber Kaynağı: Akşam

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.