haberkartali.net

“Esame listesi kazandı”

30 Aralık 2022 - 15:31
Futbol yorumcusu Uğur Meleke, Beşiktaş - Adana Demirspor karşılaşmasının detaylarını ve oyuncuların performanslarını değerlendirdi.

“Yani saat 17’den 19:10’a kadar televizyon başında 2 saat 10 dakika kalıp, bunun 80 dakikasında futbol izlememişiz. Kabaca bir film süresi çalınmış hayatımızdan! Benzer bir durum 111 dakika brüt, 50 dakika net oyun süresiyle Trabzon-Fenerbahçe maçında da söz konusuydu. Sivas-Galatasaray maçında hayatımızdan çalınan tam 80 dakikalık sürede 2004 yapımı efsanevi “Before Sunset” filminin tamamını izleyebilirdik mesela.

BEŞİKTAŞ-ADANA DEMİR İLE DAHA FAZLA FUTBOL İZLEDİK

Neyse ki akşam saatlerindeki Beşiktaş-Adana Demir maçında tabii ki zeminin ve havanın da çok daha elverişli olmasının etkisiyle daha fazla futbol izledik. Beşiktaş sette, özellikle kanattan getirip yerden ortaya çevrilen toplarla; Adana Demirspor da geçişlerde bolca pozisyon ürettiler. Skoru nüanslar belirledi, ancak Beşiktaş’ın Gaziantep maçına göre daha uzun süreler büyük takım davranışı içinde olduğunu söyleyebiliriz.

VODAFONE PARK’TA ORTA ÜÇLÜ BU KEZ DAHA YARATICIYDI

Bu değişimi de şöyle açıklayabiliriz sanırım: Antep’te hem merkezde NecipAtiba defansif ikilisi oynayıp hem de bekler çıkmayınca çok sıradan görünmüştü siyah-beyazlılar. Dün Vodafone Park’ta hem orta üçlü daha yaratıcıydı, hem de Masuaku’nun 11’de başlamasıyla ilk 45 dakikada hücumda yedi-sekiz kişiyle çoğalan, bolca kanat akını yaratan ve bu akınları yerden varyasyonlarla bitiren bir Beşiktaş izledik.

UMUT-NECİP-ATIBA’YI TUTUCU BULURLAR

Bugün Süper Lig’deki 19 teknik adamın belki 12-13’ü, Umut-Necip-Atiba’yı bir arada 11’de kullanmayı reddedecektir, fazla tutucu bulacaktır bu seçimi. Şenol Güneş dün Gaziantep 11’ine yaptığı doğru rötuşlarla, yani bir bakıma esame listesiyle kazandı maçı saat 8’de.”

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.