haberkartali.net

“Evde fazlası gerek”

13 Eylül 2022 - 11:23
Futbol yorumcusu Mehmet Demirkol, Beşiktaş - Başakşehir karşılaşmasının detaylarını ve teknik direktör performanslarını değerlendirdi.

Mehmet Demirkol, Beşiktaş – Başakşehir karşılaşmasını Fanatik‘e değerlendirdi.

“Başakşehir pas pozisyonu alıp Volkan’la uzun başladı genelde. Volkan bekledi ve en uygun adayı bulmaya çalıştı. Genelde 2. topları Beşiktaş alsa da hem ısrarlıydı hem de acele etmedi. Bazen de baskıyı Biglia faktörü bozdu. Tecrübeli oyuncu hemen her seferinde Weghorst ile orta saha arasında baskıyı kıracak bir yerde durmasını bildi. O topu aldıktan sonra da Beşiktaş baskısı etkisiz kaldı. Pas ağının merkezinde sağlam bir çapa olarak işini iyi yaptı. Maçın görünmeyen yıldızı olduğunu söylemek lazım. Böylece tempoyu da düşürdüler. Belözoğlu buraya kadar istediğini yaptı ama hücumda plan işlemedi. Beşiktaş da savunmada Başakşehir için fazla yırtıcı ve çabuktu. Dolayısıyla hemen her seferinde savunma bir adım ve bir salise önde olmayı bildi. Hiç üretemediler.

İyi çalışmışlar…

Beşiktaş içinse kalan yöntem duran toplar ve ortalardı. Başakşehir duran toplar iyi çalışmıştı. Açık vermediler. Ortalarda ise bir kezN’Koudou net bir şanstan bir şey çıkaramadı. 71’de kaleyi bulan ilk şutun gol oluşuna kadar oyunda temel bir değişiklik olmadı. Bu arada sahanın en iyisi Muleka’nın neden dışarı alındığını anlamadım. Redmond kötü değildi ama Muleka’nın Weghorst ile kurdukları bağın eşi yok. Sonrasında Başakşehir’in çıkmadığı bir baskıyı kurdularsa da en önemli ikili silahını bozmuş olmak, işi sekteye uğrattı. Evet N’Koudou 2. yarıda da bir net şans kaçırdı ama evinde bu kadarla kalmamak lazım.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.