haberkartali.net

Fenerbahçe, Caner Erkin’i istiyor

10 Nisan 2020 - 12:41
Fenerbahçe’den eski yıldızı Caner Erkin için önemli bir hamle geldi. Beşiktaş’ın teklifinden yıllık 500 bin avro fazla para önerildi.

Beşiktaş‘ın yıllığı 1 milyon 250 bin avrodan 3 yıllık teklifte bulunduğu Caner Erkin‘e Fenerbahçe yıllık 1 milyon 750 bin avro teklif etti.

Caner Erkin, Fenerbahçe’nin teklifini kabul etmesi durumunda 3 yılda 1,5 milyon avro fazladan garanti parayı cebine koymuş olacak.

Beşiktaş fiyatı artırmıyor

Fenerbahçe’nin bu teklifi Beşiktaş’ı zor durumda bıraksa da çok ciddi mali tedbirler almayı planlayan Siyah- Beyazlı yönetim, 1 milyon 250 bin avronun üstüne çıkmayı düşünmüyor.

Menajeri sinyal vermişti

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçe iddiaları üzerine bir açıklama yapan Caner’in menajeri Batur Altıparmak “Caner’in sözleşmesi haziranda sona eriyor. Bu tür haberlerin çıkması gayet normal” ifadelerini kullanmıştı.

Caner Erkin bu sezon 24’ü ilk 11 olmak üzere 25 lig maçına çıktı. Tecrübeli sol bek bu maçlarda 8 asist yaptı ve 2 de gol attı, 10 gole direkt katkı yaptı.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.