haberkartali.net

Fenerbahçe derbisine Sergen Yalçın modeli

27 Eylül 2022 - 19:00
Çebi, derbi öncesi Sergen Yalçın dönemindeki gibi galibiyetlerde yapılacak ödeme planıyla ilgili Ceyhun Kazancı’yla bir görüşme yaptı.

Spor Toto Süper Lig’de Pazar günü Fenerbahçe’yi Vodafone Park’ta ağırlayacak Beşiktaş’ta ‘Kazan-kazan’ dönemi yeniden başlıyor. Sergen Yalçın ile şampiyon olunan sezonda yapılan ödeme planı için Başkan Ahmet Nur Çebi ile Ceyhun Kazancı görüşme yaptı. Görüşmeye Teknik Direktör Valerien İsmael de katıldı. Çebi’nin takım performansını artırmak için derbi maçıyla birlikte galibiyetlerde futbolculara ödeme yapma planını yeniden yürürlüğe sokmak istediği öğrenildi.

DERBİYE ÖZEL PRİM

Kararın derbi öncesi alınması beklenirken ödeme yöntemiyle ilgili alakalı bir rota oluşturulacağı belirtildi. Ahmet Nur Çebi, Kazancı ve İsmael’den gelecek yanıta göre hareket edecek. Önümüzdeki hafta yeniden bu konu hakkında bir değerlendirme yapılacağı öğrenildi. Fenerbahçe derbisinde alınacak bir galibiyet karşısında futbolculara ek ödeme yapılacak. Bu kararın futbolculara moral verileceği düşünülüyor.

YA NECİP YA TAYYİP

Beşiktaş’ta, Fenerbahçe derbisinde Saiss’in yanında kimin oynayacağı merak konusu. Teknik Direktör Valerien İsmael, Necip Uysal ve Tayyip Talha arasında kritik bir seçim yapacak. Derbi tecrübesi bulunan Necip’in Başakşehir maçındaki yaptığı hataları dikkate alan İsmael, yeni transfer Tayyip Talha’nın daha hazır olması nedeniyle maç gününe kadar ekibiyle bu konu üzerinde duracak. Tayyip Talha, İstanbulspor maçında Saiss ile birlikte uyumlu bir görüntü vermişti.

Haber Kaynağı: Sözcü

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.