haberkartali.net

Fenerbahçe, Gökhan ve Caner için pusuda bekliyor

06 Nisan 2020 - 11:46
Beşiktaş'ın henüz sözleşme yenilemediği milli yıldızları Gökhan ve Caner için Sarı-Lacivertli takımın harekete geçtiği ifade ediliyor.

Yaşanan koronavirüs salgınına rağmen yeni sezonun kadro planlamasına tam gaz devam eden Fenerahçe’de gündemin en sıcak iki ismi Caner Erkin ve Gökhan Gönül. “2016’da en iyi iki yıldızımızı ezeli rakibimize kaptırdık” diye sürekli dert yanan Başkan Ali Koç bizzat düğmeye bastı.

Yönetim, sezon sonunda serbest kalacak olan iki futbolcunun menajerleriyle masaya oturmaya hazırlanıyo Caner ve Gökhan, Beşiktaş’la yeni sözleşme için henüz anlaşma sağlayamadı.

Gelin futbolu burada bırakın

Fenerbahçe’nin iki eski yıldızına, “Gelin futbolu yuvanızda bırakın” diyeceği ifade ediliyor. Ali Koç’un hem Gökhan’ı hem Caner’i takıma kazandırma konusunda çok istekli olduğu öğrenildi.

2016 yılında bedelsiz olarak Beşiktaş‘a kaptırdığı iki yıldızının yerini bir türlü dolduramayan Fenerbahçe, o günden bu yana savunmanın sağında ve solunda çok büyük sıkıntılar yaşadı.

Beşiktaş yönetiminin Gökhan ve Caner konusunda alacağı tavır transferin geleceğini şekillendirecek.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.