haberkartali.net

Fidan: “Üzerimizde kara bulutlar dolaşıyor”

26 Ocak 2020 - 21:38
Şenol Fidan, Beşiktaş'ın Gürsel Aksel Spor ve Sağlıklı Yaşam Merkezi'nde Göztepe'ye 2-1 mağlup olduğu maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı ile yollarını ayırdıktan sonra Göztepe maçında teknik direktör koltuğunda yer alan Beşiktaş‘ın yardımcı antrenörü Şenol Fidan, Göztepe’ye 2-1 mağlup oldukları maç sonrasında yayıncı kuruluşa maç hakkında açıklamalarda bulundu.

Göztepe maçı hakkında değerlendirmelerde bulunan Şenol Fidan, “Sıkıntılı günlerden geçiyoruz. Göztepe’nin baskıyla başlayacağını biliyorduk oyuna ortak olup iyi de mücadele ettik ancak hakem entresandı bugün. Son 4-5 maçtır hakemler bir şeyleri vermemek için direniyor gibi geliyor bana.” dedi.

“Taktik tahtasına Gökhan Gönül’ü yazmıştık”

Fidan, maç hakkındaki sözlerini, “Maç kahvaltısında kadromuzda Gökhan Gönül vardı. Dün taktik tahtasına da Gökhan Gönül’ü yazmıştık. İdmana çıkmamasına rağmen oynatmayı düşünüyorduk. Sabah doktorla da iletişim halindeydik serum tedavisi alıp öyle maça öyle çıkabildi.” ifadeleriyle tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.