haberkartali.net

Roco, Orman’ın gidişinden etkilenecek

27 Eylül 2019 - 10:21
Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın görevini bırakacağını duyurması Şili'de de gündem yarattı. Şili basını, olası bir istifa durumunda Fikret Orman'ın çok sevdiği Roco ile yolların ayrılabileceğini duyurdu.

Fikret Orman’ın başkanlık görevini bırakacağını açıklaması, hem ülke içinde hem ülke dışında gündem yarattı. Son olarak, Beşiktaş‘ın Şilili futbolcusu Enzo Roco’nun ülkesinden “Roco, Beşiktaş’tan ayrılabilir” diye iddialar geldi.

AS Chile gazetesinin bahsi geçen haberinde şu ifadelere yer verildi:

“Süper Lig’de 5 maçta sadece 5 puan toplayabilen Beşiktaş’ta başkan Fikret Orman, kötü gidişat sonrasında istifasını açıkladı. Enzo Roco’nun takımda kalmasını isteyen isimlerden biri olan Fikret Orman’ın ayrılması durumunda Roco’nun da takımdan gönderilecekler listesinde yer alması bekleniyor.

Pazar günü önemli bir maça çıkacak olan Beşiktaş’ta, sakatlığını atlatan Roco mevkidaşının cezalı olması sebebiyle son bir şansa sahip olabilir.”

Fikret Orman, sezon başı hazırlık kapsamı çerçevesinde gerçekleştirilen hazırlıklar öncesi yaptığı basın toplantısında “Bu sene Roco iyi gidiyor. Hoca da ondan çok memnun. Roco bu sene formayı alacak gibi gözüküyor.” ifadelerini kullanmıştı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.