haberkartali.net

“Formalite değil, üçüncülük maçı”

19 Temmuz 2020 - 10:22
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Fenerbahçe ile oynayacakları sezonun son derbisini kazanmak zorunda olduklarını söyledi.

Süper Lig’de haftalardır üçüncülük mücadelesi veren Beşiktaş’ta, Teknik Direktör Sergen Yalçın, Fenerbahçe derbisinin kesinlikle prestij veya formalite maçı olmadığını söyledi.

Futbolcularıyla hafta boyu gerçekleştirdiği toplantılarda ligi üçüncü bitirmek için derbiyi kazanmak zorunda olduklarının altını çizen Yalçın’ın, “Sivasspor üçüncülüğe bizden daha yakın. Bizim bu noktada yapmamız gereken, kalan maçları kazanıp, Sivasspor’un puan kaybetmesini beklemek. Bu yoldaki ilk adımımız Fenerbahçe maçından galibiyetle ayrılmak olmalı. Bu karşılaşma kesinlikle bir prestij maçı değil. Üçüncülük maçına çıkacağız. Sahadan galibiyetle ayrılarak umutlarımızı ve iddiamızı son haftaya taşımalıyız” diye konuştuğu öğrenildi.

Teknik patron Sergen Yalçın, Süper Lig’de sezonun kendileri için son derece inişli, çıkışlı geçtiğine de vurgu yaptı.

Siyah-beyazlı hocanın, “Tüm sıkıntılara rağmen buralarda olabilmek çok kolay değil. Hedefsiz kaldığımız dönemlerde sizler sahada elinizden geleni yaptınız. Bu oynama ve kazanma arzusu yüzünden sizlere ayrıca teşekkür etmeliyim. Aynı isteği bu maçta da göstereceğinizi biliyorum. Derbinin taraftarımız için ne kadar önemli olduğunu da aklınızdan çıkarmayın” ifadelerini kullandığı bildirildi.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.