haberkartali.net

Forvete iki transfer birden geliyor

05 Ağustos 2020 - 9:07
Papiss Cisse’ye Beşiktaş formasını giydirmek için geri sayımda bulunan yönetim, hücum hattına ikinci takviye için şimdiden harekete geçti.

Beşiktaş’ta bu sezon ortaya koyduğu başarılı performansla dikkat çeken Burak Yılmaz, Fransa Lig 1 ekiplerinden Lille’e transfer olmuştu. Tecrübeli yıldızın ayrılığı sonrasında forvet hattını yeni bir isimle güçlendirmek için düğmeye basan yönetime, teknik direktör Sergen Yalçın’dan bu konuda 2 kişilik talep geldiği ortaya çıktı. Bu doğrultuda ilk olarak Aytemiz Alanyaspor’la kontratı sona eren Papiss Cisse için girişimlerini sürdüren yönetim, 35 yaşındaki futbolcunun transferini tamamlamaya çalışıyor.

Senegalli oyuncuyla ön anlaşma yapan Siyah-Beyazlılar, son pürüzleri de giderip ardından forvet hattında ikinci isme geçecek.

Sıradaki hedef, Ada’da

Gelecek sezon öncesinde Şampiyonlar Ligi’nde olabilmek için ön eleme turunda mücadele edecek olan Siyah-Beyazlılar, takımın maaş bütçesini düşük tutup transferde en fazla bütçeyi forvet bölgesi için harcayacak.

Bu doğrultuda İngiltere Premier Lig ekibi Norwich City’nin Finlandiyalı golcüsü Teemu Pukki’yi de hedefleri arasına ekleyen yönetimin, 30 yaşındaki futbolcu için Ada kulübünün kapısını çalmayı planladığı belirtildi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.