haberkartali.net

Futbol danışmanlığı için 2 yabancı aday var!

10 Aralık 2019 - 19:04
Beşiktaş yönetimi, yeni yapıda oluşturulması planlanan Futbol Danışmanlığı görevi için 2 tecrübeli yabancı isimle görüşüyor.

Beşiktaş’ta yeni yönetim, futbolda profesyonel yapıya geçmeyi amaçlıyor. Yeni yapıda oluşturulacak olan Futbol Danışmanlığı pozisyonu için yönetim, 2 tecrübeli yabancı futbol adamıyla görüşüyor: Hollandalı Sjaak Swart ile İtalyan Ariedo Braida.

Ariedo Braida

73 yaşındaki İtalyan futbol adamı Braida, uzun yıllar Milan’da sportif direktörlük görevini yürüttükten sonra 2015 yılında Barcelona’ya transfer oldu. Barcelona’da scout olarak görevine devam eden Braida, Beşiktaş’tan yıllık 100 bin avro talep etti.

Braida, yapılan görüşmelerde Beşiktaş yönetimine yoğun olduğunu ve sadece maç günleri İstanbul’a gelebileceğini söyledi.

Sjaak Swart

Beşiktaş yönetimi, diğer yandan “Mr. Ajax” lakabıyla bilinen 81 yaşındaki Hollandalı futbol adamı Swart ile de görüşüyor. Uzun yıllar Ajax altyapısında çalışan Swart’ın, sadece belli menajerlerle çalıştığı ve altyapı futbolcularını kendi menajerlerine yönlendirdiği iddiaları ise yönetimin kafasında soru işareti yaratıyor.

Haber Kaynağı: haberkartali.net Özel Haber

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.