haberkartali.net

Galatasaray derbisi belirleyici olacak

04 Mart 2020 - 9:30
Ligi olabildiğince üst sıralarda bitirmeyi ve ligi erken açmamayı amaçlayan Beşiktaş'ta düğümü Galatasaray derbisi çözecek.

Beşiktaş‘ın Süper Lig’deki kaderi bir sonraki Galatasaray derbisinde şekillenecek. Siyah-beyazlılar, ligi şu anki konumunda bitirirse sezonu Haziran ayında açmak zorunda kalacak. Bu durum futbolcuların tatil sürelerini kısaltırken, takımdan ayrılacakların çok olması nedeniyle transferi etkileyecek ve yeni sezon hazırlıkları büyük bir ihtimalle eksik kadroyla başlayacak.

Zirvenin 9 puan gerisinde olan Beşiktaş’ta yönetim ve teknik heyet, sıkıntı yaşamamak için ligi en kötü 3. sırada bitirip, Haziran ayını pas geçmeyi ve sezonu Temmuz’da açmayı hedefliyor.

Gökhan Gönül yok

Sağ üst arka adalesinde zorlanma olan Gökhan Gönül‘ün Ankaragücü maçında oynaması çok zor. Teknik direktör Sergen Yalçın’ın Gökhan’ın yokluğunda sağ beke yine Lens‘i çekmesi, Tyler Boyd‘u sağ kanada monte etmesi bekleniyor.

Dizinden sorun yaşayan Kevin-Prince Boateng‘in yerine de 10 numara mevkiinde Ljajic‘in görevlendirilmesi planlanıyor.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.