haberkartali.net

Ghezzal vites yükseltti

02 Kasım 2020 - 8:36
Kara Kartal'ın yeni transferi Rachid Ghezzal, ikinci maçında performansını daha da artırarak takdir topladı.

Siyah-Beyazlı formayı ilk kez 3-2 kazanılan Denizlispor deplasmanında giyen Rachid Ghezzal için teknik ekip, “Yüzde 60 hazır” yorumunu yapmıştı.

Ghezzal, dün akşam Yeni Malatyaspor maçıyla birlikte takımının toplamda ikinci, Vodofone Park’ta da ilk maçında sahne aldı. Atakan, Hasiç ve Gökhan Töre’nin sakatlıkları sebebiyle forma giyemediği mücadelede takımının tek kanat oyuncusu konumundaki Cezayirli futbolcu, bu kez çok daha iyi bir performans gösterdi.

Sağ kanatta başladığı mücadelede rakibin aşırı savunma anlayışı sonrasında zaman zaman forvet hattındaki Vincent Aboubakar’a yakın oynayan 28 yaşındaki futbolcu, hücumdaki yaratıcılıkta başrolü oynadı.

Harika bir orta yaptı

Sol ayağını çok etkili kullanan ve şık ortalar yapan tecrübeli futbolcu, 55. dakikada sol taraftan rakip ceza sahası içerisine harika bir orta yaptı ve Larin’e asisti yaparak, takımını öne geçiren golü attı.

Böylece Kara Kartal adına ilk asistini yapan yıldız futbolcu, gelecek maçlarda çok daha iyilerini yapacağının da sinyallerini net bir şekilde verdi.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.