haberkartali.net

“Ghezzal’in alternatifi Emirhan Delibaş”

13 Temmuz 2022 - 9:43
Futbol yorumcusu Uğur Meleke, Beşiktaş - Plzen karşılaşmasının detaylarını ve oyuncuların performanslarını değerlendirdi.

Uğur Meleke, Beşiktaş‘ın güncel halini Hürriyet‘teki köşe yazısında değerlendirdi.

“Beşiktaş’ın genç yeteneği mental olarak gayet iyi seviye.

Beşiktaş’ın hazırlık maçı planlaması dikkate değer. Sezonu 5 Ağustos’ta açacaklar ama resmi maçlara bir ay kala dahi sekizinci küme takımlarıyla oynamayı tercih etmediler. İlk hazırlık maçında 1.Bundesliga temsilcisi Werder Bremen’le, ikinci müsabakada da Çek Ligi şampiyonu Viktoria Plzen’le oynadılar. Üstelik iki takımın da as kadrolarına yakın 11’lerle Beşiktaş önüne çıktıklarını not etmek gerek.

Werder maçı daha farklıydı

Werder Bremen maçıyla Plzen müsabakasının farklı geliştiğini söyleyebiliriz: Bremen daha fazla önde baskı yapmıştı, Plzen daha mütevazı bir presi tercih etti. Bu da Beşiktaş savunmasının Bremen maçına göre daha fazla topla çıkması anlamına geldi. Bu çıkışlarda anahtar rol Gedson’da. Portekizli oyuncu sezona hazır görünüyor. Ve özellikle topla çıkışlarda da klasından pasajlar sergiliyor.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.