haberkartali.net

“Go to Beşiktaş”

25 Haziran 2020 - 10:36
Adı uzun süredir Beşiktaş ile anılan Jorge Carrascal, rotasını Kara Kartal'a çevirmiş durumda.

rjantin’in River Plate takımında top koşturan Kolombiyalı genç on numara Jorge Carrascal’a Avrupa’dan birçok talip var. Juventus ve Beşiktaş’ın başını çektiği bu takımlar arasından Carrascal seçim yapmakta zorlanıyor ancak Kolombiya Milli Takımı Teknik Direktörü Carlos Queiroz’dan yetenekli futbolcuya transfer önerisi geldi.

Birçok kulübün transfer listesinde yer alan ve Juventus’un da araya girmesi iddiasıyla sessizliğe gömülen Carrascal için Beşiktaş’lı taraftarlar ilk günden bu yana umudunu kesmedi.

Geçen ay 22 yaşına giren orta saha oyuncunun pasta keserken yayınladığı resimin altına, Beşiktaşlı taraftarlar “Come to Beşiktaş” diyerek genç oyuncuyu takımlarına davet ederken, bu çağrıların halen devam etmesi genç yıldızı olumlu yönde etkilemiş durumda.

“Go to Beşiktaş”

Bu arada önceki gün ilginç bir gelişme daha yaşandı. Kolombiya’nın Antenna-2 kanalı, milli takım teknik direktörü Carlos Quieroz’un Jorge Carrascal’a, sürekli oynayabileceği bir takıma gitmesini önerdiğini iddia etti.

River Plate’de yedek kalmaya devam etmesi durumunda kendisini 2022 Dünya Kupası’nda kullanma ihtimalinin azalacağını söyledi.

Son dönemde River’de kalmayı düşünen Carrascal’ın bunun üzerine fikir değiştirdiği, Juventus’ta yedek kalmaktansa Beşiktaş’a giderek ilk 11’in değişmezi olmak istediği ifade edildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.