haberkartali.net

Gökhan Gönül’de son durum belli oldu

17 Temmuz 2020 - 7:55
Fenerbahçe'nin de peşinde olduğu Gökhan Gönül'e, Beşiktaş'ın teklifi senelik 800 bin avroya çıkardığı bildirildi.

Beşiktaş’ta sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül’ün, geleceğinin ne olacağı büyük bir merak konusu haline gelmiş durumda. 35 yaşına gelmesine rağmen hâlâ performans anlamında gayet iyi durumda olan Gökhan için Fenerbahçe’nin de devreye girdiği öğrenilmişti. Tecrübeli oyuncu, 1-0 kazanılan Yeni Malatya maçı sonrası, “Şu an için bir şey yok. 2 hafta sonra ne olur bilmiyorum. Ben son ana kadar Beşiktaş için mücadele edeceğim” diyerek kafalarda soru işareti yaratmıştı. İddiaya göre şu anki sözleşmesinden 1 milyon 650 bin avro alan Gökhan’a Siyah-Beyazlı yönetim, ilk görüşmede bonuslarla birlikte çok düşük bir ücret teklif etti.

En iyi seçimi yapmak istiyor

Bu teklife çok şaşıran Gökhan’a daha sonra yönetimin 1+1 yıl için 800 bin avroluk bir kontrat sunduğu bildirildi. Bir tarafta Sarı- Lacivertliler’in de ilgisi sebebiyle kendisi için en iyi seçimi yapmak isteyen yıldız futbolcunun, Beşiktaş yönetimine, “Sezon bitsin, sonra daha rahat kafayla oturur, konuşuruz” mesajını gönderdiği öne sürüldü. Kara Kartal’ın, yeni yabancı kuralı sebebiyle de Gökhan gibi değerli bir ismi tutmak için elinden geleni yapacağı gelen haberler arasında yer alıyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.