haberkartali.net

Gökhan ve Caner’den indirim istenecek

12 Mart 2020 - 8:07
Sergen Yalçın, yönetimle yaptığı görüşmede, “Mali koşullar uygun olursa hem Gökhan hem Caner’le yeni sezonda da devam etmek isterim” dedi.

Beşiktaş‘ta sözleşmeleri sezon sonunda bitecek olan Gökhan Gönül ve Caner Erkin‘le devam etme görüşü ağırlık kazandı. Yönetimin mukavele görüşmelerini Nisan ayına kadar ertelediği iki yıldız için teknik direktör Sergen Yalçın, olumlu rapor verdi. Yalçın, yönetimle yaptığı görüşmede, “Mali Koşullar uygun olursa hem Gökhan hem Caner’le yeni sezonda da devam etmek isterim” dedi.

Garanti paradan indirim isteyecekler

Sergen Yalçın, önümüzdeki sezonun kadro yapılanmasında tecrübeli isimlerle gençleri harmanlamayı planlarken, Başkan Ahmet Nur Çebi ve ekibinin 35 yaşındaki Gökhan’a 1+1 yıllık, 31 yaşındaki Caner’e ise 2 yıllık anlaşma önereceği öğrenildi. Yönetimin, iki oyuncudan mevcut ücretlerinden indirim yapmalarını isteyeceği gelen bilgiler arasında. Gökhan Gönül bu sezon 23 maça çıkarken, 2 gol ve 3 asistlik performans sergiledi. Caner Erkin ise 31 karşılaşmada 3 gol ve 9 asistle oynadı.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.