haberkartali.net

“Gol için yetmedi”

03 Ekim 2022 - 16:03
Futbol yorumcusu Ali Ece, Beşiktaş - Fenerbahçe karşılaşmasının detaylarını ve teknik direktör performanslarını değerlendirdi.

Ali Ece, Beşiktaş – Fenerbahçe maçını Fanatik‘e değerlendirdi.

“Derbinin ilk yarısının büyük kısmı Beşiktaş’ın ofsayta düşmesi ve her iki takımın oyuncularının hakemden rakiplerine sarı kart göstermelerini talep etmeleriyle geçti. Yeni sözleşme imzalayan kaleci Ersin son maçlarına oranla daha güven veren bir performans sergilerken, Jorge Jesus’un da Beşiktaş’ın en etkili gol silahı Weghorst’a karşı aldırdığı önlemler dikkat çekiciydi. Daha önce 3’lüde sağda kullandığı Gustavo’yu tam ortaya Weghorst’un başına diken Jesus, Beşiktaş’ın hava kuvvetleri komutanı Hollandalı santrforun kornerlerde arka direğe yakın çizgide pusuya yatmasına karşı da oyuncularını ekstra çalıştırmış.

İyi hazırlanmış ama…

Valerien Ismael ise Fenerbahçe’nin güçlü ofansif yönlerine karşı oyuncularını defansif açıdan iyi hazırlamış olmasına rağmen Beşiktaş hücumlarındaki kronik ofsaytta kalma sorununa çözüm üretemedi: İlk yarı bittiğinde Beşiktaş’ın gol beklentisi 0.25’te kaldı. Beşiktaş’ın özellikle rakip yarı alandaki pas isabeti çok düşük kaldı. İkinci yarıda Weghorst hava kanalı kapalı olunca Ghezzal ve Gedson girene kadar Beşiktaş kenar forvetler Muleka ve Redmond’a uzun toplar şişirdi. Ghezzal ve Gedson girdikten sonra özellikle son bölümde daha bilinçli ve etkili yüklenen bir Beşiktaş vardı ama gol atmasına yetmedi. Fenerbahçe’de ise oyuna girenler çıkanları arattı.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.