haberkartali.net

Hasic: “Vodafone Park’a ilk adım attığımda heyecandan titriyordum”

07 Şubat 2020 - 23:31
Beşiktaş’ın Ümraniyespor’a kiraladığı genç futbolcusu Ajdin Hasic, TRT Spor kanalına açıklamalarda bulundu.

Ajdin Hasic, Ümraniyespor’a kiralanmasının ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.

Transfer süreci hakkında açıklamalarda bulunan Hasic, “Lisansım çıkmayacak diye hiçbir zaman endişelenmedim. Benim işim futbol oynamak ve ben imza sürecine kadar sadece antrenmanlara ve futbola odaklandım.” ifadelerini kullandı.

“Kiralanmamın iyi olacağını söyledi”

Beşiktaş‘taki geleceği için kiralık olarak forma giymesinin önemine değinen Hasic, “Sergen Yalçın’la birebir görüşmem olmasa da menajerim onunla iletişim kurdu ve kiralık olarak gidip daha fazla forma şansı bulmamın Beşiktaş’taki geleceğim adına daha uygun olduğu sonucuna varıldı.” dedi.

“Sabırsızlıkla bekliyorum”

Beşiktaş taraftarına olan sevgisine değinen Hasic sözlerini, “Vodafone Park’a ilk adım attığımda heyecandan titriyordum. Bu stadyumda Beşiktaş taraftarının önüne çıkacağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.

Sağ kanatta ya da forvet arkasında oynayabiliyorum. Umarım en yakın zamanda Vodafone Park’ta dünyanın iyi taraftarının karşısına çıkabilirim” ifadeleriyle tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.