haberkartali.net

Havutçu: “Seba beni düşündüğü için transfer ettirmedi”

11 Nisan 2020 - 12:13
Beşiktaş'a transferi için 10 yıl bekleyen Siyah-Beyazlılar'ın eski Tayfur Havutçu, o zamanki süreçle ilgili açıklamalarda bulundu.

Tayfur Havutçu, Beşiktaş‘a geliş süreci ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Süleyman Seba‘nın yeğeni olduğu için gurur duyduğunu belirten Havutçu, ” Hayatım boyunca Süleyman Seba’ya aileme ve değerlerine sahip çıkmak adına çok çabaladığıma ve buna uygun bir hayat sürdürdüğümü düşünmekteyim. Zamanında ilk transferimi 17 yaşında iken yönetim çok istemesine rağmen Süleyman Seba’ya akrabalığımızdan dolayı Türkiye’de kendimi ispatlamadan veto etmiş olmasını büyük bir keyifle ve gururla her zaman anlatırım. Çünkü o gün beni çok düşündüğü için takıma almamış olan çok değerli aile büyüğüm sayın Süleyman Seba’nın bugün bulunduğum yere gelmemde katkısı büyüktür.” ifadelerini kullandı.

“Sergen’e güvenim tam”

Sergen Yalçın‘ın futbol aklına güvendiğini vurgulayan Havutçu, “Sergen Hoca birlikte oynadığım çok değer verdiğim dostumdur. Futbol bilgisine ve hocalığına güvenim tam. Taraftarların desteği ile başarılı olup uzun süre Beşiktaş camiasına hizmet edeceğine inanıyorum.” dedi.

“Şampiyon olacağımıza çok inanmıştık”

En üzüldüğü maça değinen Havutçu, “1999-2000 sezonunda evimizde Galatasaray’a karşı oynadığımız ve 1-1 sonuçlanan, Fevzi’nin şanssız bir gol yediği karşılaşma. O yıl çok iyi seri yakalamış ve şampiyon olacağımıza çok inanmıştık.” açıklamasında bulundu.

Birlikte oynadığı en iyi 11’i açıklayan Havutçu, “Cordoba, Kaan Dobra, Ronaldo, Zago, Münch- Kleberson, Gunti, Sergen, Tümer- Nihat, Amokachi” ifadelerini kullanarak sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: Hürriyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.