haberkartali.net

Hedefte Ze Luis var

07 Ağustos 2020 - 11:20
Transfer döneminde önceliğini stoper ve santrfor bölgesine verecek olan Beşiktaş Yönetimi, Porto ile golcüsü Ze Luis için temaslarını yoğunlaştırdı.

Beşiktaş Yönetimi, 29 yaşındaki forvet oyuncusu Ze Luis için temaslarını yoğunlaştırdı.

Teknik Direktör Sergen Yalçın’ın çok istediği yıldız oyuncu için harekete geçen idareciler, Porto’dan da izin alarak Ze Luis ile temasa geçti. Önce futbolcuyla el sıkışmak isteyen Beşiktaş, daha sonra Porto Yönetimi ile kıran kırana pazarlığa başlayacak. Bu futbolcuyu 12 milyon avroya aldığı için en az bu rakama satmak isteyen Portekiz ekibine, siyah-beyazlıların transfer limitini anlattığı ortaya çıktı.

Bonservisli oyuncu alma konusunda TFF’nin izin vermediğini hatırlatan Beşiktaş Yönetimi’nin satın alma opsiyonlu bir kiralama modelini önerdiği vurgulandı. Siyah-beyazlı idarecilerle görüşen Sergen Yalçın’ın ise Ze Luis’in kendi oyun sistemine en uygun forvetlerden biri olduğunu ve kulübün imkanları izin verdiği müddetçe alınmasının doğru olduğunu söylediği ortaya çıktı.

Porto’ya ve Ze Luis’e tekliflerini ileten yönetim, gelen cevaba göre hareket edecek. Yanıtın olumsuz olması halinde Beşiktaş rotayı başka isimlere çevirecek.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.