haberkartali.net

“Herkesin Beşiktaş’a hizmet etme düşüncesi vardır”

08 Ocak 2020 - 12:59
Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, düzenlediği basın toplantısında doğru zaman geldiğinde Beşiktaş'ı çalıştırmak istediğini söyledi.

Yukatel Denizlispor Teknik Direktörü ve eski Beşiktaşlı futbolcu Mehmet Özdilek, düzenlediği basın toplantısında Beşiktaş camiasının ona olan sevgisine değindi.

“Beni ben yapan değer Beşiktaş’tır”

Beşiktaş taraftarının eski takım arkadaşlarına ve kendisine olan sevgisine değinen Mehmet Özdilek, “Bu sevgiyi yok edemezsiniz. 14 sene uzun bir sene ve birçok arkadaşımıza bu sevgi gösteriliyor. Hak ettiklerine de inanıyorum. Beşiktaş tarihinde önemli yer teşkil etmişlerdir. Bizi biz yapan değer Beşiktaş, bunu her yerde söyledim ve söylemeye de devam edeceğim. Rahmetli Süleyman Abi’den şunu öğrendik, ‘Yaptığınız işte en iyisi olmaya çalışın, gittiğiniz ve hizmet ettiğiniz kulübe her şeyinizi vermeye çalışın’. Biz de profesyonelliğimizde çalıştırdığımız kulüplere en iyi şekilde hizmet etmeye ve bütün benliğimizle sahiplenmeye çalışıyoruz. Dolayısıyla Beşiktaş’a rakip olduğumuzda da tek düşüncemiz, çalıştırdığımız takımımızın kazanması. Bütün yoğunluğumuz bunun üzerine oluyor. Beşiktaş, beni ben yapan bir değer. Hayatımın 3’te 1’lik dönemi İstanbul’da, Beşiktaş camiasında geçti. Unutmak mümkün olmaz ama profesyonelliği de bir kenara atmak etik olarak doğru olmaz” ifadelerini kullandı.

“Herkesin Beşiktaş’a hizmet etme düşüncesi vardır”

Doğru zamanda Beşiktaş’ın başına gelmek istediğini de belirten Mehmet Özdilek, “Beşiktaş’a hizmet eden bütün oyuncuların muhakkak böyle bir düşüncesi vardır. Doğru zamanda doğru şekilde olursa, çok da mutlu oluruz tabii ki. Bu bir süreçtir, bir zamandır, bir organizasyondur. Dolayısıyla zamanı gelince de muhakkak olacaktır diye düşünüyorum” şeklinde konuştu.

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.