haberkartali.net

Herkesin kahramanı Atiba Hutchinson

05 Kasım 2019 - 10:14
Beşiktaş’ta 7. sezonunu geçiren Atiba Hutchinson orta alandaki müthiş performansıyla tüm teknik adamların gözdesi olmayı başardı.

Slaven Bilic döneminde 2, Şenol Güneş yönetiminde 4 sezon düzenli oynayan Kanadalı futbolcu, Abdullah Avcı’dan da formayı kaptı. 36 yaşında olmasına rağmen orta sahada dinamo gibi çalışmaya devam eden Atiba Hutchinson; profesyonelliği, iletişimi, takım arkadaşlarına yaklaşımı ve kaptanlığıyla da alkışları topluyor.

Galatasaray ve Antalyaspor maçlarında performansı ve liderliğiyle ön plana çıkan Atiba Hutchinson, takıma da büyük enerji katıyor. İlerleyen yaşına rağmen takımın istatistik anlamda da en dinamik futbolcularının başında gelen başarılı oyuncu, şimdiden 8 resmi maçta 580 dakikaya ulaştı.

Orta sahadaki eksikler ve sakatlardan sonra hazır görüntüsüyle Abdullah Avcı’ya derin bir nefes aldıran yıldız oyuncu, takım arkadaşlarını da her bakımdan rahatlatıyor. Saha içerisinde görünmez lider gibi her açığı kapatan ve arkadaşlarının yardımına koşan siyah-beyazlı oyuncu, gelecek haftalar için de umut veriyor.

Her teknik adam için vazgeçilmezi olan Atiba, Şenol Güneş yönetiminde 144 resmi maç, Bilic’le 74 mücadelede yer aldı. Atiba, Abdullah Avcı ile de 8 mücadelede forma giydi. Saha dışında da herkesin sevgilisi olan Atiba; profesyonelliği, insanlarla olan iletişimi, takım arkadaşlarına yaklaşımı ve kaptanlığıyla efsane olarak anılıyor. Tribünlerin de vazgeçilmezi olan Hutchinson, ileride de teknik ve idari anlamda kulüpte görev almaya sıcak bakıyor.

Kanada efsanesi

Beşiktaş tarihine adını yazdıran Atiba Hutchinson, ülkesi Kanada’da büyük sevgi topluyor. Kanada Milli Takımı’nın gelmiş geçmiş en önemli futbolcularından biri olarak gösterilen 36 yaşındaki oyuncu, ülkesinde de büyük saygı görüyor.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.