haberkartali.net

Hücum oyuncuları derbiye özel hazırlanıyor

13 Mart 2020 - 9:09
Teknik ekip, Beşiktaş'ın derbideki gole en yakın hücum silahları Burak, Boateng, Ljajic ve N’Koudou ile özel olarak ilgileniyor.

Siyah Beyazlılarda, Galatasaray derbisi öncesi gole en yakın olan isimler, yarınki karşılaşmaya özel olarak çalışıyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın ve kurmayları, Sarı Kırmızılılara karşı hücumda rol olacak Burak Yılmaz, Kevin Prince Boateng, Adem Ljajic ve Kevin N’Koudou ile ekstra ilgileniyor.

Rakip savunmadaki oyuncuların analizlerini tek tek yapan Sergen Hoca, sağ bekte Mariano, sol bekte Saracchi ve stoperde Donk ile Marcao’nun tüm eksik yönlerini masaya yatırdı.

Sahada pratiğe döküldü

Elde edilen verileri bu 4 oyuncusuyla A’dan Z’ye analiz eden tecrübeli teknik adam, olası gol pozisyonlarında nasıl hareket edilmesi üzerine yapılması gerekenleri sahada pratiğe döktü.

Özellikle Burak’ın, rakip stoperlere sık sık baskı yapmasını isteyen deneyimli çalıştırıcı, tüm oyuncularından ise 90 dakika boyunca sakin olmalarını ve gereksiz yere kart görmemelerini talep etti.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.