haberkartali.net

İbrahim Altınsay: ”Çok kriz aştık, yine başarırız”

21 Kasım 2019 - 10:38
Başkan Ahmet Nur Çebi’nin danışmanlığına getirilen İbrahim Altınsay, birlikte çalışarak sorunların üstesinden geleceklerini savundu.

Siyah-beyazlı kulübe geri dönmesi büyük sevinçle karşılanan İbrahim Altınsay, “Sadece futbol, transfer ve altyapı konusunda değil, her alanda Beşiktaş’a destek olmak, ayrıca yeni projeler üretmek için yönetimin yanında olacağız. Geçmişte birçok krizi elbirliği ile aştık. Bu camia yine elbirliği ile mevcut sorunların üstesinden de gelecektir” dedi.

Önümüzdeki dönemde Başkan Çebi’nin danışmanlığını üstlenecek olan İbrahim Altınsay yeni göreviyle ilgili “Sadece futbol, transfer ve altyapı konusunda değil, her alanda Beşiktaş’a destek olmak, ayrıca yeni projeler üretmek için yönetimin yanında olacağız” diye konuştu.

‘Yeni bir yola girdik’

Özellikle İngiltere Premier Ligi alanında uzman olan İbrahim Altınsay, “FEDA döneminde de bir takım planlarımız vardı. Fakat bu projelerde istikrar çok önemli. Eğer o günkü birçok projeye sadık kalınsaydı, bugün Beşiktaş çok daha farklı bir yerde olabilirdi. Geçmiş geçmişte kaldı. Artık Beşiktaş yeni bir yola girdi. Bu camia büyük bir camia ve geçmişte birçok krizi el birliği ile aştık. Yine elbirliği ile bu camia mevcut sorunların üstesinden gelecektir” ifadelerini kullandı.

Altınsay, eski başkanlardan Serdar Bilgili döneminde yönetimde yer alarak Beşiktaş’a hizmet ettiğini de hatırlatarak, “Başkanımız Ahmet Nur Çebi ve yönetim kurulu zor bir göreve soyundular. Bu yönetim kurulunun çok iyi işler yapacağı na yürekten inanıyorum. Ben de elimden ne geliyorsa katkı sağlamaya çalışacağım. Aynı zamanda Merdan Araz da özellikle mali projeler alanında kulübe destek olacak” dedi.

‘Avcı ile çok fikir alışverişi yaptık’

İbrahim Altınsay, Beşiktaş’taki FEDA yıllarında o dönemin tüm yaş gruplarının milli takım hocalarıyla görüşmeler yaptığını aktardı.
Teknik Direktör Abdullah Avcı ile o dönemde birçok kez bir araya geldiğini vurgulayan Altınsay, “Bugünkü teknik direktörümüz Abdullah Avcı da o dönem A Milli Takım’ın hocasıydı. Genç oyuncular konusunda kendisiyle çok sayıda fikir alış verişinde bulunmuştuk. Yine o günlerdeki gibi genç ve yetenekli oyunculara yönelmeliyiz. Alt yaş gruplarındaki hocalarımız olsun, genç yetenekleri takip eden scoutlar olsun bunlarla temas kurmalıyız. Zaten mevcut yönetimde futbola bakan değerli isimler var. Ben de bu konuda yönetime destek vermekten büyük onur duyacağım” ifadelerini kullandı.

Haber Kaynağı: Milliyet

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.