haberkartali.net

İbrahim Altınsay, Haber Kartalı’na konuştu

19 Kasım 2019 - 21:23
Beşiktaş'ta başkan Ahmet Nur Çebi'ye danışmanlık yapacağı açıklanan İbrahim Altınsay, göreviyle ilgili Haber Kartalı'na konuştu.

İbrahim Altınsay, Beşiktaş’ta alacağı görevle ilgili şu açıklamalarda bulundu:

“Başkandan böyle bir talep geldi, ben de tabi kabul ettim. Başkanla eskiden beri hukukumuz var. Beşiktaş‘a çok yakışan, dürüst, çalışkan, çok iyi niyetli bir insan.

Bize düşen görev ona yardım etmek. Neler yapabiliriz, başkana nasıl yardım edebiliriz bakacağız. Her Beşiktaşlının yapması gerektiği gibi ona destek olacağız. Sonuçta önemli olan Beşiktaş’ın iyi olması.”

 

İbrahim Altınsay kimdir?

1954 yılında Çanakkale’de doğdu. Orta öğrenimini Darüşşafaka Lisesi’nde, yüksek öğrenimini Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi, lisans üstü eğitimini ise Boğaziçi Üniversitesi Tarih Bölümü’nde tamamladı.

İş hayatında değişik gazete, dergi ve ansiklopedilerde yazar ve editör olarak faaliyet gösterdi. 1990’da televizyon sektörüne geçti. SHOW TV, Kanal 6, ATV, Kanal D ve Cine 5’te genel yayın yönetmenliği görevlerinde bulundu. Spor, müzik ve belgesel gibi konularda yayın yapan uluslararası konuların Türkiye temsilciliğini üstlenen Multi Channel Developers şirketininin ortağı ve yöneticisi.

2000-2004 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nün Serdar Bilgili başkanlığındaki Yönetim Kurulu üyeliğini yaptı. Yayın hakları, pazarlama, sponsorluklar ve Gelirler Komitesi başkanlığı, Futbol Komitesi üyeliği, Transfer Komitesi üyeliği, İcra Kurulu üyeliği ve basın sözcülüğü görevlerinde bulundu.

Altınsay, 2012 yılında Fikret Orman döneminde de kısa dönem fahri yöneticilik yaptı.

İbrahim Altınsay, son olarak S Sport’ta Premier Lig yorumculuğu yaptı.

Yabancı dil olarak İngilizce bilmektedir.

Haber Kaynağı: haberkartali.net Özel Haber

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.