haberkartali.net

”İdeal olan, ortak en güçlü listenin kurulmasıdır”

14 Ekim 2019 - 14:33
Ali Ece, önümüzdeki hafta pazar günü gerçekleştirilecek olan seçim öncesi, başkan adaylarının son durumlarını yorumladı.

“Son seçimde Hürser Tekinoktay ve Fikret Orman yarıştılar. Hürser Tekinoktay’ın beklenenden çok oy aldığını söyleyediler, eğer bir koalisyon yapsaydı kazanırdı bile dediler. Bence hepsi varsayım.  Hürser Tekinoktay gerçekten azımsanamayacak bir oy aldı. Serpil Hamdi Tüzün’den sonra altyapının başında olan en başarılı adamdır.

Yeni seçime baktığımız zaman , dört aday da hep vardı diyebiliriz. İsmail Ünal her zaman buralardaydı, Serdar Adalı kulübün içinde çok uzun zamanlar bulundu keza Çebi de öyle. Hürser Tekinoktay da geçmiş senelerde görev aldı. Bence ideal olan dört adaydan da ortak en güçlü listenin kurulmasıdır. Bunun imkansız olduğunun farkındayım ancak ideali kesinlikle budur. Dört adayın da niyetlerinden hiçbir şüphem yok. Ahmet Nur Çebi zaten bu seçime çıkmasaydı birdaha sanmıyorum çıkabileceğini. Serdal Bey de uzun zamandır burayı hedefliyordu zaten. Beşiktaş için hayırlısı olsun.”

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.