haberkartali.net

“İki hocayla!”

20 Eylül 2020 - 14:35
Serkan Akcan, Beşiktaş-Antalyaspor maçını Fanatik gazetesindeki köşesinde değerlendirdi.

Demba Ba, Mario Gomez, Aboubakar, Burak… Larin’in bu kadar vasat görünmesinin sebebi Beşiktaş’ın son 6 sezonda hep üst düzey santrforlarla oynamasıydı. Golü yapmasına rağmen etkisizliği Kanadalı santrforun gerçek yüzüydü. Yeniler arasında isabetli diyeceğimiz tek isim şimdilik Mensah. Onun dışındakiler vasat. Eğer iyi bir santrfor ve sağ bek transferi yapılmazsa Caner’den Nsakala’ya, Gökhan’dan Necip’e, Burak’tan Larin’e inmek Beşiktaş’ın bu sezon en büyük sorunu olacağa benziyor. Nuri Şahin, Antalyaspor’un sahadaki antrenörü gibiydi. Oyunu geriden kurdu, Antalyaspor’u sahaya yerleştirdi. Takım arkadaşları, büyük bir futbol aklı olduğuna bu kadar yakından şahit oldukları için çok şanslılar. Şu an Türkiye’de istisnasız her takımın orta sahasında oynar. Beşiktaş Sergen hocadan yoksunken Antalyaspor İstanbul’da iki antrenörle oynadı, biri sahada biri kenarda.

Gecenin sorusu

İki hafta önce U21 Milli Takımımız’ın forveti olarak iyi iş çıkaran golünü de atan Güven Yalçın’ın son 10 dakika bile oyuna girememesinin sebebi nedir?

Maçın starı

Sahada bir yıldız yoktu ama Mensah diğer meslektaşlarına kıyasla ön plana çıktı.

Maçın olayı

Golü hazırlayan Atiba’nın Necip’e attığı uzun pas maçın en güzel enstantanesiydi.

Kısa mesaj

Beşiktaş’ın acilen iyi bir santrfora ve sağ beke ihtiyacının olduğu çok bariz. Aksi halde büyük bir hüsran kapıda bekler.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.