haberkartali.net

İlk 11’e neşter vuruluyor

18 Haziran 2020 - 11:04
Ligde Vodafone Park'taki Antalya mağlubiyeti sonrası Sergen Yalçın, cumartesi günkü Denizli maçı öncesinde düğmeye bastı.

Ligdeki Antalya mağlubiyeti sonrasında, “Hangi kafada sahaya çıktılar, hangi mentaliteyle oynuyorlar, inanılır gibi değil. Bazı şeyleri değiştireceğiz” diyen Sergen Yalçın, cumartesi günkü Denizli maçı öncesinde düğmeye bastı.

Genç teknik adam, özellikle hücum hattında büyük değişime gidecek. Geçen haftaki mücadelede adeta sahada gözükmeyen; Diaby, Boateng ve Güven, kulübeye geçecek. Takımın as hücumcuları; Lens, Ljajic ve Burak, Denizli’de görev başında olacak.

Süper Lig’de 27. hafta mücadelesinde Vodafone Park’ta Antalyaspor’a 2-1 kaybeden Siyah-Beyazlılar’da özellikle ilk 11’de görev yapan yabancı oyuncuların ortaya koyduğu performans büyük eleştiri almıştı.

Maçın ardından yaptığı açıklamada, “İlk yarıda takımı anlamak mümkün değil. Hangi kafada sahaya çıktılar, hangi mentaliteyle oynuyorlar, inanılır gibi değil. Bazı şeyleri değiştireceğiz” diyerek oyuncularına sert sözlerle yüklenen teknik direktör Sergen Yalçın, operasyon için düğmeye bastı.

Genç teknik adamın, cumartesi günü Denizlispor’la deplasmanda oynayacakları maç öncesinde ilk 11’de 4 ismi değiştirmeyi planladığı öğrenildi.

Özür diledi ama yetmedi

Antalyaspor karşısında özellikle hücum hattında beklentilerin altında kalınması sebebiyle ileri bölgede büyük değişikliğe imza atacak olan Yalçın, ilk olarak Kevin- Prince Boateng’i kulübeye çekecek.

Geçen hafta ilk 11’de görev yaptığı oyundan ikinci yarıda alınırken formasını yere fırlatarak tepkisini gösteren Ganalı oyuncu, hem etkisiz futbolu hem de sonradan özür dilese de bu tutumu sebebiyle kenara geçecek. Denizlispor karşılaşmasında 10 numara hattında görev; Adem Ljajic’e geçecek.

Antalya karşısında ilk 45 dakika sahada kalan Malili oyuncunun yerine kanat bölgesinde Jeremain Lens, Denizli’de görevi devralacak.

Hücum hattında ise kral geri dönüyor. Sarı kart cezası sebebiyle geçen hafta ilk 11’deki yerini Güven Yalçın’a bırakmak zorunda kalan Burak Yılmaz, Denizli deplasmanında sahada olacak.

Pandemi sürecini hem takımla hem de bireysel yaptığı idmanlarla geçirip güç depolayan Burak, gollerine kaldığı yerden devam etmek istiyor.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.