haberkartali.net

“İlk yarıda oynadığımız oyun inanılır gibi değil”

13 Haziran 2020 - 23:45
Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Vodafone Park'ta oynanan Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Siyah-Beyazlılar’ın mağlup olduğu Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Maç hakkında değerlendirmelerde bulunan Yalçın, “Skora bakıyorum, 2-1 mağlubuz. İstatistiklerin bir önemi kalmıyor. Hangi kafada sahaya çıktılar, hangi mantalitede oynuyorlar, oyun anlayışımız nasıl? İlk yarıda oynadığımız oyun inanılır gibi değil.” dedi.

5 oyuncu değişikliği yaptığını vurgulayan Yalçın, “5 oyuncu değiştirmek zorunda kaldık. Bazı şeyleri değiştireceğiz. Bugün Ersin ve Rıdvan’ın performanslarından memnunum. Ersin, iyi bir kaleci olacağının sinyalini verdi, gollerde hatasının olduğunu düşünmüyorum. Rıdvan da keza Beşiktaş’a çok şey verebilir.” açıklamasında bulundu.

“Bazı şeyler çalışarak değişmiyor”

Oyuncular hakkında değerlendirmelerde bulunan Yalçın, “Bu 3 aylık süreç herhalde kafaları başka yere götürmüş. 5 oyuncumuz yurt dışındaydı, geç hazırlanma imkanı buldular. Bunlar kesinlikle bir bahane değil. Önümüzü yavaş yavaş göreceğiz. Kalan haftalar, bütün oyuncular için test niteliğinde olacak.” ifadelerini kullandı.

Bitiricilikte yaşadıkları sıkıntıya değinen Yalçın, “Çok çalışılarak düzeltilecek bir şey değil son vuruşlar. Bazı şeyler çalışarak değişmiyor. Gökhan Gönül bile 2-3 gol atamadık. Erken atsaydık belki farklı olurdu. Antalyaspor daha akıllı oyunu tercih etti.” ifadeleriyle sözlerini tamamladı.

Haber Kaynağı: haberkartali.net

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.