haberkartali.net

Ismael, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş gündem oldu

17 Ekim 2022 - 13:03
Beşiktaş'ta taraftarlar maçın ardından Sergen Yalçın ve Şenol Güneş lehine tezahürat yaparken Valerien Ismael'i istifaya çağırdı

Süper Lig’in 10. haftasında sahasında Trabzonspor’la 2-2 berabere kalan Beşiktaş’ta taraftarlar maçın ardından Sergen Yalçın lehine tezahürat yaparken Valerien Ismael‘i istifaya çağırdı. Taraftarlar eski teknik direktörleri Sergen Yalçın ve Şenol Güneş’in takımın başına geçmesi konusunda görüş bildirdi.

10. hafta maçında sahasında Trabzonspor’u ağırlayan Beşiktaş, iki kez geriye düşmesine rağmen maçı 2-2 berabere bitirmişti. Beşiktaş’ın gollerini Larsen(KK) ve Cenk Tosun atarken Trabzonspor’un gollerini Maxi Lopez ve Trezeguet atmıştı. Mücadelenin son dakikasında Yusuf Yazıcı kırmızı kart görmüştü.

Mücadelenin sona ermesinin ardından Siyah-Beyazlı taraftarlar Fransız Teknik Direktör Ismael’i istifaya çağırdı ve eski Teknik Direktörleri Sergen Yalçın lehine tezahüratta bulundu.

Maçın sonunda sosyal medyada da Ismael’e büyük tepki vardı. Oynatılan futboldan memnun olmayan taraftarlar 2 şampiyonluk yaşadıkları ve şu an boşta olan Şenol Güneş’in takımın başına geçmesi gerektiğini savundu.

Haber Kaynağı: Fanatik

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.