haberkartali.net

Ismael’in Fenerbahçe derbisi planı belli oldu

27 Eylül 2022 - 18:57
Beşiktaş Teknik Direktörü Valerien Ismael, evinde karşılaşacağı Fenerbahçe’ye ön alanda baskı uygulayıp sonuca gitmeyi planlıyor.

Beşiktaş, Fenerbahçe derbisine kilitlendi. Son iki haftada Başakşehir’e kaybeden ve İstanbulspor ile berabere kalan Siyah-Beyazlılar’da tek hedef 3 puan… Beşiktaş pazar günü taraftarının da desteğiyle kazanıp kaostan çıkmayı hedefliyor. Kara Kartal’da Teknik Direktör Valerien Ismael, derbi planını belirledi. Beşiktaş’ın Fransız teknik direktörü, Fenerbahçe’ye karşı 3. bölgede şok pres uygulayacak. Bu presler sonucunda rakibini hataya zorlayacak olan Siyah-Beyazlılar, skor bulmaya çalışacak.

DELE ALLI’YE YER ARANIYOR

Kartal, sahasında oynayacağı maça diğer lig maçlarında olduğu gibi baskıyla başlamayı planlıyor. Özellikle Jackson Muleka, Wout Weghorst ve Rashid Ghezzal ile rakibine baskı kuracak olan Siyah-Beyazlılar, Fenerbahçe stoperlerini hataya zorlayacak. Tecrübeli teknik adam, orta sahadaki etkili isimleri Josef ve Gedson’un 3. bölgedeki prese katılmasını isteyecek. Ismael, ilk yarıda bulacağı gollerle ezeli rakibinin gardını düşürmeyi hedefliyor… Beşiktaş’ta İngiliz yıldız Dele Alli, sakatlığını atlattı ve oynayabilecek durumda. Teknik Direktör Valerien Ismael, Alli’yi ilk 11’e monte etmek için yer arıyor.

Haber Kaynağı: Takvim

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.