haberkartali.net

Ismael’in kaleci planı ortaya çıktı

19 Eylül 2022 - 18:43
Beşiktaş yönetimi, kale mevkisinde yaşanan olumsuzlukları çözmek için transfer kararı aldı. Siyah-beyazlılarda gündem yabancı kaleci.

Beşiktaş’ta Ersin Destanoğlu’yla ilgili verilen karar ve ardından yaşananlar gündeme oturdu. 2 hafta kesik yiyen genç eldiven, kaleyi devralmasının ardından yediği hatalı gollerle dikkat çekti. Beşiktaş yönetimi, Ersin Destanoğlu krizinde çözümü transferde buldu.

YABANCI KALECİ GÜNDEME GELDİ

Ersin Destanoğlu ve Emre Bilgin’in performansları sonrası Beşiktaş kaleci transferi yapma kararı aldı. Yabancı kuralına rağmen kaleyi yabancı bir isme emanet etme fikri de gündemde.

UZUN VADELİ ADAYLAR BELİRLENECEK

Valerien Ismael‘in talebi doğrultusunda devre arası için tecrübeli bir kaleci takviyesi yapmayı düşünmeye başladığı ifade edildi. Mert Günok’un da yaşı ilerlediği için daha uzun vadeli adaylar belirlenecek.

ERSİN’İN TEPKİSİ

Bu arada Beşiktaş kalecisi Ersin Destanoğlu taraftarlara kırgın. Ersin Destanoğlu taraftarların kendisini anlamadığını savunurken, “Beni anlamayıp üstüme geliyorlar” dediği belirtildi.

Haber Kaynağı: Sabah

Yorum Yap

Bir Cevap Yazın

Copyright 2019 HaberKartalı. Tüm hakları saklıdır. Fivi Yazılım
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır. Bu siteye giriş yaparak çerez kullanımını kabul etmiş sayılıyorsunuz. Daha fazla bilgi için tıklayın.